Monday, March 31, 2008

Eigen werk: unive

Dag beste mensen,

Ook ik kan er niet aan ontkomen om een blog te openen en mijn eigen bevindingen, meningen en eigen werk te laten zien. Ik zal me eerst even een beetje voorstellen, voordat ik jullie mijn uitgesproken mening zal laten horen ...

Mijn naam is zoals je wel ziet Karl van Santen. Ik ben nu bijna een jaar aan het werk bij het middelgrote bedrijf Amercom. Daarvoor heb ik mijn HBO-informatica opleiding afgerond en heb ik mijn eindstage gedaan bij Amercom. Zoals wel meer ben ik daar blijven hangen en ben ik in een ontwikkelteam begonnen met het maken van .net applicaties voor het web.
Na een paar maanden ben ik er achter gekomen dat ik mijn pijlen een andere kant op wilde schieten. Of ik wilde meer de projectleiding op gaan, of ik wilde meer de grafische kant op.
Flash is binnen amercom al een tijd inzetbaar, alleen door de onderbezetting nooit echt uitgegroeid tot een echt team. Flash was voor mij de ideale keuze tussen het grafische en technische gedeelte waar ik mijn creativiteit, technische kennis en plezier in kan stoppen.

Momenteel ben ik alweer bijna een half jaar bezig met het ontwikkelen van flash applicaties en kleinere flash onderdelen binnen een website. Ik heb gemerkt dat ik een heleboel energie kan halen uit de dynamische en technische aspecten.

Om dan toch even een beeld te geven van wat ik nu doe (even visualiseren... ) kun je kijken op www.jebrommerfoto.nl . Voor Unive hebben we een actiesite gemaakt die volledig in flash is gemaakt. Het opslaan, mailen en beheren van de ingezonden foto's wordt gedaan door .Net. Voor mij was het dus de uitdaging om deze communicatie op te zetten en na te gaan wat hiervoor de beste oplossingen zijn. In een volgende post zal ik verder ingaan op de technische achtergrond van deze applicatie

No comments: